2021.11.24 Зустріч з ізраїльськими компаніями, які пропонують передові рішення у галузі іригації

Розвиток зрошення - серед пріоритетних завдань Херсонського регіону. Новітні технології, обладнання та свій міжнародний досвід в цій галузі запропонували представники ізраїльських компаній під час зустрічі в ХОДА. Напередодні ізраїльські бізнесмени мали зустріч з Міністром агарної політики та продовольства України Романом Лещенком.

Наразі на Херсонщині більше 300 000 га землі під зрошенням, втім в планах подвоїти ці площі. Досвід Ізраїлю в цій сфері - один з найуспішніших. “NaanDanJain” та “Rivulis” - компанії, які представлені в багатьох країну світу, але тільки вивчають можливість співпрацювати з українським бізнесом. Компанія "Нетафим" вже має представництво на Херсонщині.

Ізраїльська сторона вбачає розвиток співпраці на трьох рівнях: від уряду до уряду, відкриття регіональних представництв конкретних фірм та безпосередньо робота з українськими компаніями, які вирощують сільськогосподарські культури.

Якщо херсонських аграріїв цікавлять розробки та можливості, що їх пропонують ізраїльські компанії в сфері іригації, або у Вас є потреба в додатковій інформації, просимо звертатися до центру міжнародного співробітництва ХТПП – 325238,  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!