2021.09.27 – Зустріч з представниками кафедри товарознавства, стандартизації та сертифікації ХНТУ

27 вересня у Херсонській ТПП пройшла робоча зустріч з представниками кафедри товарознавства, стандартизації та сертифікації Херсонського національного технічного університету. Участь у ній взяли 1й віцепрезидент ХТПП з питань експертизи та сертифікації Валентина Удод, завідувач кафедри д.т.н., професор Ганна Тіхосова, к.т.н, доцент кафедри Світлана Путінцева.

Обговорювали питання: 

  • погодження програми практики для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
  • перегляд вибіркових компонентів освітніх програм;
  • можливості працевлаштування студентів.

Мова зокрема йшла про освітні програми бакалаврського та магістерського рівнів: «Товарознавство і торговельне підприємництво», «Оптова, роздрібна та Інтернет-торгівля», «Якість, стандартизація та сертифікація продовольчих і непродовольчих товарів», «Товарознавство та експертиза в митній справі».

Як член ради роботодавців ХНТУ, Херсонська Палата бере участь в організації й проведенні студентської практики, гостьових лекцій, вдосконаленні методики навчання та освітніх програм. Ради роботодавців при ВНЗ допомагають університетам коригувати освітні програми відповідно до вимог ринку праці, а студентам – знайомитися з основами професії для зваженого вибору майбутнього місця роботи.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!