2021.06.03 – Співпраця бізнесу, влади та громади: очільник Херсонської ОДА зустрівся з представниками торгово-промислової палати

Президент Херсонської ТПП Вікторія Остроумова та підприємства-члени Палати зустрілися з керівництвом області для обговорення подальшого співробітництва, напрямків взаємодії бізнесу та влади.

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир привітав Вікторію Остроумову з переобранням на посаду Президента Херсонської ТПП та побажав продуктивної праці, оптимізму та здійснення планів в інтересах розвитку підприємництва Херсонського регіону.

Під час зустрічі підприємці окреслили низку проблемних питань, з якими стикається бізнес-спільнота регіону. Голова ХОДА Сергій Козир запевнив, що зазначені питання будуть взяті до уваги та опрацьовані вповноваженими відділами адміністрації.

У свою чергу, президент Палати підкреслила, що Торгово-промислова палата – організація, яка насамперед представляє і захищає інтереси бізнесу в Україні та інших країнах світу.

Також під час наради обговорили впровадження програми розвитку харчової та переробної галузі Херсонської області на 2020-2025 роки, розвиток державно-приватного партнерства, сприяння залученню інвестицій, осучаснення освітньо-професійних програм університетів Херсонщини та просування продукції херсонських товаровиробників на зовнішні ринки. Учасники зустрічі домовилися продовжити співпрацю та тісно взаємодіяти у напрямку подальшого покращення економіки Херсонщини.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!