2020.10.27 – «Бізнес Дні в Гомелі»: день перший

З 2002 року Херсонська ТПП має Угоду про співробітництво з Гомельським відділенням Білоруської торгово-промислової палати.  Щорічно ми беремо участь у двох масштабних міжнародних заходах наших колег: «Весна в Гомелі» та «Бізнес-дні в Гомелі», за підтримки і активної участі підприємців Херсонської області. Цього року Херсонська ТПП виступає партнером Бізнес Днів, які вперше проходять онлайн.

Ділова програма розпочалася з круглого столу для бізнес-асоціацій та ТПП з 12 країн світу: як взаємодіяти ефективно, а не бути конкурентами. Президент Херсонської ТПП Вікторія Остроумова поділилася досвідом підтримки бізнесу в новій економічній реальності та практиками розвитку партнерства.

Було дуже приємно побачити давніх друзів та колег з Білорусії, Казахстану, Молдови, Хорватії та познайомитися з новими партнерами з Азербайджану, Австралії, Індії, Китаю.

Попереду ще два насичених дні з онлайн-сесіями за різними галузями, в яких беруть участь вже підприємства-члени ХТПП зі своїми бізнес-пропозиціями та презентаціями.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!