2020.09.10 – ХТПП долучилася до засідання Громадської ради при обласній податковій службі

10 вересня 2020 р. перший віцепрезидент Херсонської ТПП Валентина Удод взяла участь у дистанційному засіданні Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Обговорювали основні напрямки роботи з платниками та новації податкового законодавства, рейтинг "Сумлінні платники податків 2019", вимоги громадськості до реформування податкової міліції тощо. Окрему увагу приділили використанню програмних РРО (реєстраторів розрахункових операцій) як альтернативі класичним касовим апаратам.

Як зазначив в.о. начальника ГУ ДПС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі Ігор Клим, податківці зацікавлені в отриманні зворотного зв’язку від підприємців для вдосконалення роботи ПРРО. Такі програмні реєстратори зручні для малого бізнесу та приватних підприємців. Обласна податкова служба консультує щодо використання ПРРО за тел. (0552) 42-76-47.

Голова Громадської ради при ГУ ДПС у Херсонській області, АР Крим та м.Севастополі Олександр Максименко запропонував провести спільно з Херсонською торгово-промисловою палатою семінар для підприємців, на якому наочно показати переваги використання програмних РРО. Стежте за анонсами ХТПП на нашій Facebook-сторінці.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!