2020.06.22 – Вітаємо Раїсу Вожегову, директора Інституту зрошуваного землеробства НААНУ, з Ювілеєм та 10-річчям роботи в Інституті!

Валентина Удод, Перший Віце-президент Херсонської ТПП, та Олександр Максименко, член Президії ХТПП, відвідали Інститут зрошуваного землеробства НААНУ, аби привітати  його директора - Раїсу Вожегову з Ювілеєм та 10-річчям роботи в Інституті. 

Багато років поспіль Херсонська ТПП тісно і плідно співпрацює з Інститутом, давнім партнером, і особисто з його директором Раїсою Анатоліївною Вожеговою – професіоналом, талановитою i яскравою особистістю.  

Сьогодні Інститут зрошуваного землеробства НААН є провідною науково-дослідною установою півдня України, розробками якогоцікавляться в багатьох країнах світу. Вчені Інституту розробляють інноваційні технології вирощування сільськогосподарських культур, створюють нові сорти і гібриди, ведуть наукову роботу з вирішення актуальних питань зрошуваного і неполивного землеробства в умовах регіональних кліматичних змін.

Херсонська ТПП бажає Раїсі Анатоліївні міцного здоров’я та бадьорості, успіху і процвітання,  а колективу Інституту - нових досягнень, здійснення всіх задумів та планів, успішних ідей, заслуженого визнання та творчої енергії на довгі роки!

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!