2019.09.23 – Херсонська ТПП прийняла бізнес-делегацію з Саксонії (Німеччина)

23 вересня до Херсона прибули німецькі бізнесмени з федеральної землі Саксонія на чолі з паном Манфредом Ліблем – уповноваженим представником саксонської економіки. Візит ініційовано Департаментом сприяння економіці Саксонії з метою з’ясування можливостей і напрямків співпраці у промисловому секторі.

Візит розпочався з B2B-перемовин у Херсонській ТПП: сторони презентували свої пропозиції та очікування, та намітили перші кроки до нового українсько-німецького промислового співробітництва. Є перспективи розвитку міжнародної співпраці університетів, підвищення кваліфікації викладачів і студентів завдяки науково-освітнім контактам із закордонними колегами.

Учасників саксонської делегації особливо цікавила співпраця у машинобудівній, металообробній та нафтохімічній галузях. Після переговорів у Палаті, делегація зустрілася з керівництвом Херсонської ОДА та відвідала місцеві виробничі компанії – ПП «Тавріяпромсервіс», ПВКФ «Матрица» та ТОВ «Югпромтехмонтаж».

За словами пана Лібля, цей візит носив ознайомчий характер. На наступний рік Департамент сприяння економіці Саксоніїпланує направити до України більш численну делегацію підприємців з різних галузей економіки для поглиблення німецько-української кооперації у промисловості.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!