2009.04.03-04 – Виставка-ярмарок «Індустрія туризму Уралу: лікування та відпочинок – 2009»

За підсумками переговорів з головою Управління «Свердловськкурорт» Міністерства охорони здоров'я Російської Федерації делегація Херсонської області під керівництвом Президента Херсонської Торгово-промислової палати Вікторії Остроумової представила у межах 3-ої спеціалізованої виставки-ярмарку «Індустрія туризму Уралу: лікування й відпочинок — 2009» власний стенд, який демонстрував рекреаційний, туристичний потенціал нашого краю.

Представники дитячих та оздоровчих установ Херсонської області знайомили учасників і відвідувачів виставки з можливостями відпочинку дітей у нашому краї.

Херсонський стенд відвідали заступник голови Уряду Свердловської області з соціальної політики В.А. Власов, заступник міністра з фізичної культури, спорту і туризму Свердловської області К.Г. Бриляков, Директор ГУП «Управління «Свердловськкурорт», Президент «Уральської асоціації санаторного й рекреаційного бізнесу» В.Н. Ізмайлов, Перший секретар Посольства України у Російській Федерації, заступник керівника Торгово-економічної місії у складі Посольства України у РФ І.Д. Алєнтьєв, Віце-президент Уральської Асоціації Туризму Н.І. Ларіонова. Оформлення ж стенду відзначили срібною медаллю.

За підсумками роботи на виставці підписано кілька угод між представниками туристичних закладів Херсонщини та Уралу.

Віримо, що участь нашого регіону в роботи виставки якнайкраще впливатиме на просування санаторно-курортних послуг, що пропонують херсонські установи, на уральський ринок.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!