2019.04.24-25 Делегація Херсонщини на Міжнародному економічному форумі в м.Орша (Вітебська область, Білорусь)

24-25 квітня представники бізнес-кіл Херсонщини та президент ХТТП Вікторія Остроумова взяли участь в Міжнародному економічному форумі та IX Республіканській універсальній виставці-ярмарку «Оршанские традиции» у м.Орша (Вітебська область).

Орша – сучасний індустріальний і логістичний центр, місце перетину залізничних і автомобільних магістралей, «східні ворота» Республіки Білорусь. Оршанський регіон – флагман льонарства, має потужний аграрний комплекс. Промисловість представлена підприємствами машинобудування, металообробки, легкої промисловості, будівельних матеріалів, м'ясомолочної, харчової та інших галузей. У структурі промисловості міста Орша визначальними є легка і харчова промисловість.

Головними темами бізнес-заходів в Орші стали інвестиційний та інноваційний потенціали регіонів, питання експорту та митного супроводу, новинки товарів і послуг. В ході переговорів делегати Херсонщини приділили особливу увагу з’ясуванню можливостей розвитку нових форм та напрямків співробітництва між Херсонським та Вітебським регіоном. 

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!