2018.11.23 – Бізнес Дні в Гомелі

23 листопада 2018 року делегація  Херсонської ТПП на чолі з президентом Вікторією Остроумовою взяла участь у роботі міжнародного заходу «Бізнес Дні в Гомелі».  Головними темами заходу цього року були:

- Ефективний бізнес – успішний регіон. Тенденції та інновації;

- Міжрегіональне співробітництво, конкуренція чи інтеграція? Перспективи проекту «Економічний пояс Шовкового шляху» для міст та регіонів;

- Індустрія зустрічей – сучасний інструмент просування іміджу регіонів.

 

Це був своєрідний діалоговий майданчик для бізнес-спільноти, на якому встановлювалися перспективні ділові контакти та стратегії співробітництва.

Серед учасників були Надзвичайний та Повноважний Посол Словацької Республіки в Республіці Білорусь, Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Молдова в  Республіці Білорусь, торгові представники іноземних країн в РБ,  представники реального бізнесу - як керівники великих компаній, так і індивідуальні підприємці.

Під час заходу велися переговори у форматі бізнес-нетворкінгу. У центрі уваги були інновації в промисловості і сільському господарстві, діловий туризм, сучасне міжрегіональне співробітництво, роль підприємницьких асоціацій для взаємодії бізнесу регіонів Шовкового шляху.

В ході заходу, Президент Херсонської ТПП презентувала туристичний потенціал Херсонського регіону та запросила учасників відвідати нашу область.

 

Впевнені, що отримані нами ділові контакти допоможуть у налагодженні двосторонніх економічних відносин між нашими країнами – Україною та Республікою Білорусь.

 

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!