2018.06.14 Делегація Херсонської області взяла участь у Форумі в Мозирі, Гомельщина

  14 червня 2018 року м.Мозир, Гомельської області, приймав гостей з 6 країн світу, які зібрались для участі у економічному Форумі «Мозир-2018». Дипломати, підприємці, представники бізнес-асоціацій, керівники державних органів знайомилися з промисловим, торгово-економічним та туристичним потенціалом Мозирського району.

Делегація Херсонської області, у складі  заступника губернатора Євгена Рищука, президента ХТПП Вікторії Остроумової та співробітників Палати, взяли участь у роботі пленарної частини Форуму, відвідали низку підприємств та провели ділові переговори з потенційними партнерами.  

Мозирський район входить в трійку самих крупних районів Гомельської області. Тут працює більше 30 підприємств з іноземним капіталом. Новітні види продукції представили учасникам заходу  «Мозирьсіль» та Мозирський деревопереробний комбінат, машинобудівельний завод и будівельний комбінат. Презентували також туристичний потенціал і всі можливості для медичного туризму.

Програма Форуму включала відвідання спеціалізованої виставки-ярмарки «Палеская скарбница».  Гості взяли участь також у церемонії нагородження учасників виставки, організатором якої вже більше 10 років є Гомельське відділення Білоруської ТПП.

https://mlife.by/news/mozyr-smi/s2/e12913/

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!