2017.10.26-27 Міжнародний захід «Бізнес Дні в Гомелі»

Міжнародна діалогова площадка «Бізнес Дні в Гомелі»зібрала представників бізнесу та дипломатичних місій з 18 країн світу. Українська делегація у складі співробітників Херсонської ТПП та представників підприємств-членів Палати взяла участь у роботі двох сесій та мастер-класу. Також відбулися прямі переговори з білоруськими партнерами.

Учасники заходів обговорювали питання сучасних технологій для підвищення конкурентоспроможності підприємств, інфраструктурні та промислові проекти, взаємозв'язок регіональних брендів, економічні, юридичні та соціальні аспекти зовнішньоекономічної діяльності в сучасних умовах.

У заході взяв участь голова Гомельського обласного виконавчого комітету Володимир Дворник та голова Гомельського міськвиконкому Петро Кириченко. Херсонське підприємство ТОВ «Амалтея» представило свій проект з розвитку транспортно-логістичної моделі. Представники ГК «Содружество» провели переговори з партнерами з питань зовнішньоекономічних поставок.    

В рамках «Бізнес Дні в Гомелі» з 25 по 28 жовтня проводилась Республіканська універсальна виставка «Бізнес в регіонах», на якій були представлені білоруські підприємства, що працюють в  різних секторах економіки.

Під час роботи сесії «Взаємозв’язок регіональних брендів для інвестиційної привабливості територій. Індустрія гостинності» був підведений підсумок Першого відкритого конкурсу «Птица на ветке» серед виробників сувенірної продукції. 

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!