2017.07.31 – Призначено представника ТПП України в Швейцарії та Ліхтенштейні

Повноваження офіційного представника Торгово-промислової палати України в Швейцарії та Ліхтенштейні відтепер виконуватиме Юрій Леонідович Печерський

Юрій Печерський обіймав низку посад в енергопостачальній компанії ВАТ «Одесаобленерго», Державній податковій адміністрації Одеської області, Управлінні справами Адміністрації Президента України, Представництві Formatron Industrie Holding AG в Україні. Сьогодні він  є президентом холдингу Formatron Industrie Holding AG (Switzerland) і депутатом Одеської обласної ради V скликання.

«Швейцарія – одна з найбільш розвинених країн світу зі стабільною економікою. У співпраці з представниками малого та середнього бізнесу Швейцарії та Ліхтенштейну українські підприємства отримають шанс для налагодження взаємовигідного співробітництва», – сказав новий представник. 

Пан Печерський має успішний досвід співпраці з міжнародними організаціями та партнерами, визначення стратегії фінансової та кадрової політики, а також бізнес-планування діяльності компанії і залучення великих інвестицій під конкретні проекти. 

 Джерело: Сайт ТПП України, www.ucci.org.ua

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!