2021.06.11 – Кафедра дизайну ХНТУ відкрила новий арт-простір для студентів-дизайнерів та митців міста

Комітет жінок-підприємниць при Херсонській ТПП – місце, де не тільки обмінюються досвідом чи навчаються новому, але й отримують практичну підтримку своїх ідей та створюють партнерства для їх реалізації.

Членкині Комітету підтримали Кафедру дизайну ХНТУ та її завідувачку професора  Олену Чепелюк під час участі у конкурсі на грант від Британської Ради в рамках програми Active Citizens для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Грант кафедра виграла, і вже 11 червня було відкрито co-workingspace з мультимедійною апаратурою для студентів-дизайнерів та митців міста. У новому арт-просторі передбачається не лише щоденна освітня робота зі студентами-дизайнерами, а й проведення Міжнародних конференцій, форумів, конкурсів, майстер-класів тощо.

Новий простір для творчості був спроектований та виконаний безпосередньо студентами та викладачами кафедри. І в перший же день роботи co-workingspace у ньому презентували підсумки спільного проекту кафедри та бізнесу – херсонського бренду дитячого одягу Evgakids.

Засновник та головний директор бренду є членкиня нашого Комітету Євгенія Лукаш.  Основним завданням для студентів кафедри дизайну було розробити family look для майбутньої літньої колекції бренду. А представили колекцію чудові маленькі моделі з модельного агентства Наталі Попович, теж активної учасниці роботи Комітету.

Спільний успіх – це наш орієнтир!

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!