До уваги аграріїв Херсонщини!

Останнім часом на території Херсонської області спостерігаються складні погодні умови, що супроводжуються зливами та випадінням граду.

У зв’язку з чим, Херсонська торгово-промислова палата звертає увагу всіх аграріїв Херсонщини, які постраждали від стихійного лиха, що відповідно до ст. 14-1 Закону України "Про торгово-промислові палати в Україні" Херсонська ТПП засвідчує форс-мажорні обставини (обставини непереборної сили), що виникли внаслідок несприятливих погодних умов, в тому числі, циклон, ураган, блискавка, град, злива тощо, та які потягли за собою невиконання договірних чи податкових зобов’язань.

У разі настання таких обставин, фермери мають право звернутися до юридичного відділу Херсонської ТПП з відповідним пакетом документів, на підставі якого Вам буде оформлений Сертифікат про форс-мажорні обставини (обставини непереборної сили), який, в свою чергу, звільняє від штрафних санкцій та відповідальності за невиконання зобов’язань.

Більш детальну інформацію про послуги щодо засвідчення форс-мажорних обставин та їх вартості Ви можете дізнатись за телефонами:

тел/факс: 0552-42-51-19;
моб. тел.: 066-39-30-489;

Контактна особа - Волкова Світлана Юріївна, юрисконсульт Херсонської ТПП.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!