2021.04.23 – ПАТ «Херсонський завод «Судмаш» готують до приватизації

В рамках Угоди про співробітництво між ХТПП та Фондом державного майна України  у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, представники цих організацій, обласної адміністрації та бізнесу взяли участь у прес-турі на ПАТ «Херсонський завод «Судмаш».

Це один зі значущих для Херсонщини об’єктів, який займається розробкою та виготовленням деталей для суден, а також конструюванням та капремонтом підйомників для комунальних служб та пожежно-рятувальних частин. Проте сьогодні завод має борги перед кредиторами та власними працівниками. Для того, аби це змінити та модернізувати підприємство, Фонд державного майна України виставив його на приватизацію.

Як зазначив заступник Голови Фонду держмайна Костянтин Кошеленко, Фондом спільно з Херсонською облдержадміністрацією зроблено багато підготовчої роботи, аби розкрити для потенційних інвесторів всю необхідну інформацію про цей об’єкт.

На переконання голови облдержадміністрації Сергія Козиря, приватизація «Судмашу» має дати поштовх для його розвитку.

Президент ХТПП Вікторія Остроумова розповіла про можливості залучати потенційних інвесторів через представників ТПП України за кордоном та Ділові Ради.

Докладніше з інформацією про «Судмаш» та умовами його приватизації можна ознайомитися на сайті Фонду держмайна України за посиланням.  

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!