2018.10.02 – Вітаємо Єрмоленка Володимира Федоровича з нагородженням Почесною відзнакою ТПП України «Золотий знак – Меркурій»!

 2 жовтня 2018 р. керівник сільськогосподарського ТОВ «Таврійська перспектива», заслужений працівник сільського господарства України Володимир Федорович Єрмоленко відзначив своє 70-річчя.

У цей день на адресу Володимира Федоровича пролунало багато теплих і сповнених щирої поваги слів. Відзначали високі професійні і особисті якості ювіляра, його працелюбність, мудрість, скромність, неоціненний внесок у розвиток аграрної Херсонщини та надихаючий особистий приклад. 

Привітати ювіляра прийшли директор Департаменту агропромислового розвитку Херсонської ОДА Олександр Паливода та його заступник Маргарита Степанова, перший заступник голови Херсонської обласної ради Василь Зеленчук, Начальник Головного управління ДФС у Херсонській області Ігор Клим, Президент Херсонської ТПП Вікторія Остроумова, а також колеги, партнери та  друзі. 

Враховуючи високий професіоналізм, значні трудові досягнення, вагомий внесок у розвиток сільського господарства Херсонської області, а також з нагоди Ювілею, Володимира Федоровича нагороджено Почесною відзнакою ТПП України «Золотий знак – Меркурій».

СТОВ «Таврійська перспектива», засноване у 1999 році, вирощує та експортує традиційні для Півдня України культури – зернові (пшеницю, кукурудзу) та олійні (соняшник, соя). Підприємство володіє сучасною технікою вітчизняного та іноземного виробництва, має власні зернотоки, склади для зберіганні продукції та потужний машинно-тракторний парк; веде селекційну роботу та впроваджує інноваційні технології.

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!