2017.05.18-21 - Новий катер херсонської суднобудівної компанії «Marina Group» підкорив гостей Міжнародної виставки катерів і яхт IBYS в Києві

18-21 травня в Києві пройшла VII Міжнародна демо-виставка катерів і яхт IBYS. Експозиція була розміщена на воді і суші і налічувала близько 40 бортів і предметів для відпочинку на воді; відвідувачі мали можливість покататися, протестувати катер, що їх зацікавив. Гарна погода сприяла велелюдності виставки і успішній роботі учасників, серед яких були дилери яхтових компаній, ексклюзивні і офіційні постачальники, дистриб'ютори водної техніки, обладнання та аксесуарів, яхтсмени, члени яхт-клубів, ентузіасти і фанати активного відпочинку на воді.

Приємно відзначити, яким успіхом користувалася нова модель катера вихідного дня MG 6.2, побудована і представлена ​​членом Херсонської ТПП - суднобудівної компанією «Marina Group» (www.marina-group.com.ua). Цей стильний прогулянковий катер в голландському стилі, спроектований і виготовлений майстрами-червонодеревниками на верфі в Херсоні, отримав безліч позитивних відгуків; гості виставки неодноразово характеризували його як душевний і комфортабельний. Відчуття комфорту, спокою і затишку на борту особливо високо оцінили клієнти, які бажають замовити катер не для разових швидкісних поїздок, а для тривалого перебування на воді - сімейного відпочинку на природі, риболовлі, водних прогулянок в дружній компанії.

Якість і стиль катера MG 6.2 були відзначені Надзвичайним і Повноважним Послом Італії в Україні паном Давида Ла Чечілія. Також катер удостоївся високої оцінки голландських яхтсменів: вони висловили думку, що продукція СК «Marina Group» напевно буде користуватися попитом у європейців і запропонували виставити катер на наступній міжнародній виставці в Дюссельдорфі (Німеччина).

Катер MG 6.2 виготовлений з дерева і високоякісної вологостійкої фанери із застосуванням технології WEST, яка передбачає склеювання і повну ізоляцію дерев'яних елементів корпусу епоксидною смолою. Кіль виконаний з переклеєних дубових ламелей, що підвищує міцність корпусу. Захист кіля пластиною з нержавіючої сталі дозволяє причалювати до необлаштованого берегу. На катері передбачена світла каюта з камбузом, шафою для речей, спальним місцем, санвузлом. 

Характеристики катера:

  • довжина - 6,2 м
  • ширина - 2,37 м
  • осадка - 0,3 м
  • вага (без двигуна) - 750 кг
  • категорія - C
  • двигун - підвісний, макс. 70 л. с.
  • пасажиромісткість - 6 осіб
  • спальних місць - 3 

Більш детально з характеристиками судна можна ознайомитися на сайті: www.kater-mg6.com.ua

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!