2015.04.22 - Успішна участь ОСВ Технології у виставці UTECH Europe 2015

Минулого тижня у м. Маастрихт (Нідерланди) завершила свою роботу Міжнародна спеціалізована виставка поліуретанової промисловості UTECH Europe 2015, яка проходила з 14 по 16 квітня у виставковому центрі MECC Maastricht. 

На виставці наша компанія представила останню розробку OSV - трикомпонентну змішувально-заливальну установку серії М, а також, ми презентували змішувально-заливальні машини високого тиску серії H і весь спектр інших моделей змішувально-заливального обладнання OSV, призначеного для виробництва різних виробів з використанням полімерних матеріалів. 

До уваги відвідувачів і учасників UTECH Europe 2015 також була представлена остання версія каталогу технологічного обладнання OSV - заливальних машин і комплексних проектів, виконаних нами за останні два роки.

 На нашому стенді всі бажаючі могли детально ознайомитися з продукцією OSV, отримати технічну та комерційну інформацію про обладнання та технології переробки полімерів і обговорити перспективи співпраці. 

Наші нові проекти викликали великий інтерес з боку відвідувачів виставки. Дякуємо всім за інтерес до наших технологій і обладнання. Будемо раді новим зустрічам!

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!