2013.11.21-22 - Українсько-австрійський бізнес-форум.

Директор підприємства ТОВ «Амалтея» Сергій Рибачок разом з делегацією представників Херсонського регіону взяв участь у роботі українсько-австрійського бізнес-форуму, який відбувся 21-22 листопада 2013 року в рамках державного візиту Президента України Віктора Януковича до Австрії.Співорганізаторами форуму виступили Торгово-промислова палата України, Посольство України в Австрії та Федеральна палата економіки Австрії. 

Форум розглянув питання розвитку двосторонніх взаємовідносин, обговорив сприяння експорту української продукції до Європейського Співтовариства. У рамках українсько-австрійського ділового форуму відбулося підписання двосторонніх документів:

- угоду між Міністерством інфраструктури України та Федеральним міністерством транспорту, інновацій та технологій Республіки Австрія про міжнародні комбіновані перевезення, що дозволить створити правову основу для налагодження двостороннього співробітництва у сфері комбінованих перевезень між двома країнами;

- протокол про наміри між Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України та компанією «Доппельмайр Зайльбанен ГмбХ», що дозволить створити сприятливі умови для реалізації національного проекту зі створення спортивно-туристичної інфраструктури за рахунок залучення досвіду іноземної компанії.

Під час роботи форуму Сергій Рибачок успішно презентував підприємство ТОВ «Амалтея» та провів ділові переговори з австрійськими підприємцями, зацікавленими в двосторонньому співробітництві. Обидві сторони вже намітили плани на перспективу та хід реалізації спільних проектів.

 

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!