Електронний часопис 04 | 2014

 
 

АВСТРІЯ

електронний часопис Торгового Відділу

Посольства Австрії в Україні

04/2014
top 
 
 

 

Dr. Hermann Ortner  

Шановні партнери ADVANTAGE AUSTRIA Kиїв!

 

Наступним заходом після візиту президента Палати економіки Австрії Крістофа Ляйтля, що відбувся спільно з Федеральним канцлером Австрії Вернером Файманом, став «Форум Україна» у Палаті Економіки Австрії на початку грудня.

 

В ньому взяла участь українська делегація на чолі з президентом української Торгово-промислової палати Геннадієм Чижиковим. Захід мав на меті привернути увагу австрійських фірм до можливостей українського ринку та розповісти про нові положення в галузі права та оподаткування. 

 
Також у першій половині грудня відбувся австрійський діловий семінар Austria Showcase, організований ADVANTAGE AUSTRIA Київ та присвячений темі «Енергоефективність. Відновлювальна енергія», на якому 7 австрійських компаній представили свої технології та ноу-хау для широкого кола українських фірм та представників органів влади. 

 

Наступною ключовою темою в роботі ADVANTAGE AUSTRIA Київ буде галузь техніки для сільського та лісового господарства. Ми раді продовженню співпраці українських та австрійських фірм та подальшому розширенню її можливостей.

 

Бажаємо Вам усього найкращого у Новому Році та веселого Різдва.

 

Германн Ортнер

Торговий радник Посольства Австрії у Києві

 
happening

 

 
 
    

AUSTRIA SHOWCASE UKRAINE: ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ. ВІДНОВЛЮВАЛЬНА ЕНЕРГІЯ.

 

4 грудня 2014 року у Києві проходив українсько-австрійський діловий семінар Austria Showcase Ukraine на тему «Енергоефективність. Відновлювальна енергія».

 

Участь в заході семи австрійських фірм та понад ста представників українських фірм, установ та організацій свідчить

про надзвичайну актуальність теми енергозбереження в Україні та високий потенціал для співпраці.

 

Програму та презентації учаників Ви можете завантажити тут.

 

Більш докладну інформацію про австрійські компанії в галузі енергоефективності та відновлювальних джерел енергії Ви знайдете у виданні Fresh View

 


Рекордна кількість відвідувачів 4 Дунайського Бізнес-форуму 6-7 листопада 2014 у Відні

550 учасників з 32 країн забезпечили новий рекорд за кількістю відвідувачів та засвідчили високу зацікавленість до більш тісної співпраці в країнах Дунайського простору. Щоб дізнатись більше, натисніть тут.

 

 
 
biz_opps
 

 

 
 
    

Успіх з фруктовою насолодою

 

АГРАНА Фрут Україна є 100-відсотковим дочірнім підприємством австрійського аграрного концерну, яке виготовляє не лише фруктові наповнювачі, але й основні фрукти для свого ключового бізнесу, вирощені на власних фруктових плантаціях і перероблені до стану асептичних і заморожених фруктів. Щоб дізнатись більше, натисніть тут.

 

 
 
  Coolibree GmbH
 
Компанія COOLIBREE GmbH спеціалізується на міжнародній торгівлі папером та целюлозоюКомпанія шукає партнера для налагодження збуту. Щоб дізнатись більше, натисніть тут.
 
 
 
  Christie + Co Austria GmbH
 
Компанія Christie + Co має 29 офісів у Європі і є чітким лідером у сфері готельної нерухомості. Ми спеціалізуємося на галузях підтримки трансакцій, консалтингу та оцінювання готельної нерухомості. Щоб дізнатись більше, натисніть тут.
 
 
 
Hotel Ambassador


Минуле і сучасність, мистецтво і насолода - відчуйте особливий стиль вишуканого готелю у серці Відня. Готель «Ambassador Hotel» - готель у центрі ВідняЩоб дізнатись більше, натисніть тут.


 

 
 

TZ Tischlerzentrum GesmbH



Компанія «TZ Austria» - це традиційне і стабільне сімейне підприємство з Австрії, відоме в усьому світі як надійний та пунктуальний постачальник фасадів, корпусних частин та меблевих компонентів. Фірма шукає партнера для налагодження збутуЩоб дізнатись більше, натисніть тут.
 
 

voestalpine VAE GmbH

 
Група компаній voestalpine VAE Gruppe, яка є дочірньою компанією акціонерного товариства voestalpine AG, є глобальним лідером ринку у сфері виготовлення стрілочних систем для залізниці. Крім стрілок, компанія voestalpine VAE Gruppe виготовляє також інноваційну продукцію для приводу, безпеки, закриття та контролю. Компанія шукає партнера для налагодження збутуЩоб дізнатись більше, натисніть тут.
 
 
events 
 

 

 
 
Заходи AdvantageAustria у 2015 році

 

Актуальну інформацію про заплановані заходи у 2015 році Ви знайдете на нашій сторінці www.advantageaustria.org/ua.

 
 
ЄВРОПЕЙСЬКА КОНФЕРЕЦІЯ МІТ 2015
25 - 26 БЕРЕЗНЯ 2015, ПАЛАТА ЕКОНОМІКИ АВСТРІЇ, ВІДЕНЬ

Уже вп'яте в гостях у Палати економіки Австрії науково-дослідницька еліта всесвітньо відомого Массачусетського технологічного інституту (MIT).

 

З 25 по 26 березня 2015 року дослідники, менеджери та експерти з різних країн обговорюватимуть у рамках  Європейської конференції МІТ 2015 інноваційні ідеї, нові моделі та різноманітні питання на тему "Інтелект, машини та менеджмент". Щоб дізнатись більше, натисніть тут

 
publications 
 

 

 
Журнали серії FRESH VIEW
   

Журнали серії FRESH VIEW є двомовними брошурами (німецька та англійська мови), які публікуються офісом AdvantageAustria у Відні. Вони висвітлюють досвід та експортний потенціал Австрії в різних галузях промисловості. Журнали містять актуальні факти і цифри, презентації і переліки компаній, а також корисні контакти.

 

У нашому офісі у Києві Ви можете безкоштовно отримати наступні примірники журналів серії FRESH VIEW у друкованому вигляді (електронну версію можна завантажити з інтернету): Екологічні технології та відновлювані джерела енергії, Пластмаса, Освіта, Будівельна промисловість майбутнього. Примірник журнала Туризм - інфраструктура та ноу-хау також доступний у двомовній англо-російській версії. 

Пишіть нам для отримання безкоштовного примірника за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Ознайомтеся з електронними версіями журналів FRESH VIEW (англійською та німецькою) на тему Технології сталого будівництва (частина I і частина II), а також на тему Машинобудування та виробництво промислового устаткування.

 
 
Австрійський щорічник за 2014 - замовте свій БЕЗКОШТОВНИЙ примірник

 

"Чемпіон світу Австрія - щорічник 2014" вийшов у світ! Читайте про те, чому Австрія є такою привабливою країною для ведення бізнесу і відкрийте для себе, які світові лідери ринку називають її своєю домівкою. «Відвідайте» 9 австрійських земель і порівняйте їх зростання, стратегії успіху і сильні сторони. Дізнайтеся більше про австрійські історії успішного бізнесу, починаючи з відновлюваних джерел енергії до архітектури світового класу, а також надзвичайно захоплюючі нові технології стартапів! Відкрийте для себе АВСТРІЮ.
 
 
links 
  

 

 
IMPRESSUM / LEGAL DISCLOSURE
  
  
Ви отримали це повідомлення, тому що ви підписані на отримання нашого інформаційного бюлетеня. Якщо ви більше не бажаєте отримувати наш інформаційний бюлетень, можете видалити ваше ім'я з переліку підписувачів, використавши посилання SafeUnsubscribe нижче, або відправивши нам e-mail.
 
 
Forward this email



This email was sent to Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. by Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. |  

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!