«Вентспілський Парк високих технологій»

Шановні підприємці,

На запит Голови правління установи “Вентспілський Парк високих технологій” запрошуємо Вас розглянути можливість налагодження бізнесу в місті Вентспілс (Латвія).

Вентспілс є одним з найбільших портових міст на узбережжі Балтійського моря. Вентспілський вільний порт (ВВП) є спеціальною економічною зоною, призначеною для розвитку промислового виробництва. На території Вентспілського Парку є можливість орендувати земельні ділянки для реалізації власних проектів (будівництва), а також можливість орендувати виробничі офісні приміщення.

У Вентспілському порту налагоджено паромне сполучення, яке дає можливість для постачання сировини і готової продукції у Швецію шість разів на тиждень, Німеччину двічі на тиждень. Також доступне залізничне сполучення з країнами Балтії, СНД.

У Вентспілсі є можливість здобуття якісної технічної та вищої освіти. Вища школа забезпечує не тільки навчання спеціалістів в галузі електроніки, ІТ, управління підприємницькою діяльністю на рівні бакалавра, магістра і доктора, а також відкрита для співпраці з індустрією, пропонуючи свої дослідницькі центри і використання інфраструктури лабораторій.

Наразі територія Вентспілського Парку високих технологій стає сучасним багатопрофільним індустріальним центром, на її території реалізується ряд масштабних проектів інфраструктури – будівництво виробничих комплексів – Центру електроніки і Центру технологій. У комплексах здаватимуться приміщення.

Детальну інформацію щодо виробничих комплексів “Вентспілського Парку високих технологій” можна знайти за посиланням: http://www.vatp.lv або завантажити тут

Звертаємо Вашу увагу, що за наведеним посиланням інформацію надано різними мовами (латиська англійська, російська).

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!