Вибираємо органічні продукти

Органічні продукти набули популярності у провідних країнах світу завдяки гарантованій «чистоті», користі та якості продуктів, вирощування яких контролюється на всіх стадіях вирощування та виробництва, та відповідає суворим нормам.

«Від лану до столу» - відома фраза, але її точне значення не всі розуміють. «Лан» - це відбірний посадковий матеріал, стан поля, відсутність хімікатів, використання “дружніх” технологій тощо. А «до столу» включає пакування вирощеної продукції, її транспортування та зберігання на шляху до покупця, споживача.

Прихильники здорового харчування і здорового способу життя, спортсмени, майбутні та молоді матусі обирають саме органічні продукти для себе та своїх дітей.
На жаль, ринок органічних продуктів в Україні розвивається недостатньо швидко. Однією з причин - є недостатня поінформованість споживачів і несформований попит на органічні харчові продукти на ринку.

Запрошуємо переглянути ряд сюжетів про органічні продукти:

Сюжет про органічні продукти у Фінляндії
- http://fakty.ictv.ua/ua/index/view-media/id/44688

Сюжет про Органічний тур: еко-готель Мезон бланш та органічне виробництво - http://fakty.ictv.ua/ua/index/view-media/id/44142

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!