2014.10.30 — До відома виробників органічної продукції

30 жовтня 2014 року в рамках виставки «Весь світ харчування Україна 2014» (World Food) відбудеться Міжнародна конференція «Розвиток органічного ринку в Україні: Експорт органічної продукції та політичний діалог».

Організатори: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Дослідний інститут органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія), сертифікаційний орган «Органік Стандарт», консультаційний орган «КьюС», Проект USAID АгроІнвест.

Фінансова підтримка: Швейцарська Конфедерація.

Місце проведення: Міжнародний виставковий центр на Лівому березі, м. Київ, Броварський проспект, 15, 3-й павільйон (центральний вхід), конференц-зал №14.

Під час конференції плануються доповіді українських експертів та міжнародних спеціалістів зі Швейцарії, Німеччини, Чеської Республіки, Угорщини про експортні можливості для органічної продукції з України, а також інформація:

  • міжнародним покупцям про урожай 2014 року, органічний ринок та умови експорту в Україні,
  • органічним виробникам України і виробникам, зацікавленим в органічному виробництві, про поточну та майбутню ситуацію щодо експорту органічної продукції,
  • можливість для імпортерів розпочати ділові відносини з новими органічними виробниками,
  • можливість для імпортерів підтримувати і поглиблювати контакти з існуючими постачальниками органічної продукції,
  • можливість для виробників представити свої господарства, органічне виробництво та зразки продукції урожаю 2014 року.

Також у рамках конференції планується обговорення національного органічного законодавства та позиціонування органічних продуктів України.

Серед учасників конференції міжнародні торговельні організації, що зацікавлені в купівлі органічної сировини в України, такі як Біоланд Маркт (Німеччина), Граноза (Швейцарія), Органічні ферми Шемерей (Угорщина) та інші.

Програма заходу (скачати)

Участь у конференції платна – 300,00 грн (без ПДВ)

Реєстрація є обов’язковою! Реєструватися на Органічну Конференцію необхідно за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1rpV7hZX0qfYNpkRAKpidWs4Q9yCVyFgvI6NFRJLJyak/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link  

Джерело інформації :http://www.organicstandard.com.ua/ua/events, http://www.ukraine.fibl.org/

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!