ЗАПРОВАДЖЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ ТОМАТІВ

ШЕВЧЕНКО Юлія

Ознайомитися з презентацією та резюме бізнес-плану.

 

 

2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
01/38 
start stop bwd fwd

 

Сутність інвестиційного проекту – запровадження конкурентоспроможної технології виробництва томатної пасти, а саме ресурсо- та енергозберігаючого обладнання на прикладі ПП «Органік сістемс»
Актуальність проекту. Даний проект має загальнодержавне (ресурсо- та енергозбереження), регіональне (ефективна переробка сільськогосподарської сировини)  та місцеве (забезпечення населення робочими місцями) значення.
Назва підприємства: «Органік сістемс»

Види діяльності (за КВЕД): Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів. Зареєстровано також право на зовнішньоекономічну діяльність.

Продукція підприємства: томатна паста вищого ґатунку в асептичних мішках та металевих бочках місткістю 200 кг.
Заплановані нововведення: енерго- та ресурсозберігаючий комплекс, який складається з двох елементів: предконцентратор «Apollo» та випарник «Mixflow».

Сума проекту: 22 489 500 (двадцять два мільйони чотириста вісімдесят дев’ять тисяч п’ятсот) гривень.

Термін повернення кредиту: 4-й квартал 2017 року.

Обсяг виробництва після нововведень: 3 349 309 кг/рік.

Собівартість 1 кг продукції: 13,33 грн.

Ціна 1 кг продукції: а) на внутрішньому ринку - 20,79 грн.; б) на зовнішньому ринку - 21,32 грн..

Аналіз показників ефективності свідчить про доцільність, прибутковість, окупність та ефективність проекту.

Розроблено шляхи запобігання різним видам ризиків:

  1. маркетинговим;
  2. комерційним;
  3. транспортним;
  4. пов’язаним зі процесом митного проходження продукції.       

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!