2016.10.05-06 - Конференція «Бізнес починається з Польщі»

Зняття мита та євроінтеграційні процеси дозволяють українським підприємцям виходити на європейський ринок. Україна отримала нагоду заявити про себе як про країну, яка не лише вміє експортувати дешеву робочу силу, а має цікаві бізнес-ідеї, чудових менеджерів, успішних підприємців і якісний товар. Сьогодні тисячі українців відкривають власну підприємницьку справу чи перереєстровують свій бізнес у Польщі.

5-6 жовтня 2016 року у конференц-залі Херсонської ТПП (м. Херсон, вул. Гагаріна, 34а) проходитиме конференція «Бізнес починається з Польщі».

Організатори конференції: Херсонська ТПП та польська компанія LUCRUM, провідні експерти якої Іван Ванджурак та Роберт Лясак поділяться досвідом опановування ринку Євросоюзу, у тому числі Польщі, в галузі економіки, права та оподаткування.

Захід відбудеться у два етапи (програма конференції, інформація про компанію LUCRUM та про експертів-спікерів додається):

День 1. Досвід ведення бізнесу в Польщі, юридичні аспекти та податки

День 2. Індивідуальні консультації з експертами

За додатковою інформацією просимо звертатися до Центру підтримки експорту Херсонської ТПП за тел.: (0552) 325291 (Сирчина Ганна, 0675530035 та Дюдяєва Ольга, 0509061899) або на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Виставки в Україні

Анонси

2021

Програма німецько-української кооперації “Fit for Partnership with Germany”. Приєднуйтеся!